pátek 23. prosince 2011

Rok 2011

Po dlouhé době jsem se dostal k psaní blogu. Přemýšlím, jestli to má v době Twitteru a Facebooku smysl, ale asi ano - mám čas o tom trochu přemýšlet.

Rok 2011 byl pro (nejen) mě zlomový. V lednu bylo prodáno Palace Cinemas (můj mnoholetý zaměstnavatel) konkurenčnímu izraelskému řetězci Cinema City (tuto značku mají jenom v Evrpě, v Izraeli si ji zapomněli včas registrovat a vyfoukla jim to konkurence) a tím se spustila lavina změn. Většina spolupracovníků a kamarádů byla během 2 měsíců vyhozena. Já sice dostal nabídku na přestup, kterou jsem přijal, ale jak se začalo ukazovat nebyla to dobrá volba. Jak profesně, tak lidsky se prostě v Cinema City nedalo dlouho vydržet - i když jsem měl výhodu home office a tím částečné izolace, bylo to psychicky víc náročné, než jsem byl ochoten zvládat.

A tak jsem se v září rozhodl odejít a během října jsem hledal něco jiného. Podařilo se mi vyhrát konkurz do jedné prestižní firmy, kam jsem chtěl opravdu nastoupit, ale mělo to háček - přesun do Prahy. Rodina se s tím už začala smiřovat, když jsem zkusil ještě jeden konkurz do Brna a podařilo se - a tak jsem nastoupil do firmy FABORY. Zatím jsem fakt rád, že jsem tady - po té hrůze v CCI je tohle jako ráj :-) Má to sice svoje mouchy, ale nikde to asi nebude tak super, jak to byla v Palace Cinemas.

Ale třeba se ještě sejdem - Greg (bývalý šéf), má pár projektů a pokud na ně sežene finance, tak to rozhodně bude zajímavá příležitost. I když mu teď spadl rozum do kalhot a má mladou přítelkyni a tak se víc jak práci věnuje jí ;-) No uvidíme.

Přístí rok bude taky rušný - Martina se má vrátit po rodičovské "dovolené" do práce. Bohužel zatím nemá kam - v bývalé práci ji paní ředitelka "profesionálně" po telefonu řekla, že s ní vlastně před 3mi roky nebyla spokojená a že s ní na pozici vrchní sestry nepočítá a drží jí jenom místo řadové sestry. Sice to není špatné, ale je jasné, že pod takovou ředitelkou už Martina dělat nemůže, takže uvidíme co se do června stane (třeba ředitelku vyhodí ;-)).

A Šimon nastoupí do školky (teda pokud projde zápisem) - to bude taky legrace :-D

Sbírka fotek 2011 je tady.

Takže ať se nám v 2012 daří!

Žádné komentáře: